Save the Date
Nie wszystkie szczegóły są jeszcze gotowe, ale goście mogą już zapisać sobie ten dzień. Save the Date wyświetla się pod tym samym linkiem, którego później użyje zaproszenie, w jego kolorach.

Jak to działa
- Wyświetla się pod linkiem zaproszenia. Goście dostają link, którego później użyjecie do zaproszenia, i on się nie zmienia.
- Imiona, data, odliczanie. Goście widzą dzień i jednym dotknięciem zapiszą go w kalendarzu. Krótką wiadomość piszecie wy.
- Przełączacie, gdy zaproszenie jest gotowe. W zakładce Moje konto przełączacie na zaproszenie jednym kliknięciem. Do tego czasu możecie swobodnie dopracowywać jego szczegóły.
Kiedy warto?
Warto, jeśli do ślubu zostało więcej niż 4 miesiące, a szczegóły zaproszenia (program, miejsce, treść) jeszcze się kształtują. Jeśli ślub jest bliżej, lepiej od razu wysłać zaproszenie.
Jak kupić
Dodajecie go w koszyku do zaproszenia ślubnego albo później w zakładce Moje konto, na karcie tego zaproszenia. Nie można go kupić osobno, bo opiera się na linku waszego zaproszenia. Jest dostępny tylko do zaproszeń ślubnych.
Cena
Jednorazowa opłata za każde zaproszenie: 59 zł.